ianuarie, 2011

Și băieții … ?!

luni, 17 ianuarie, 2011
YouTube previzualizare imagini

Sare și piper …

duminică, 16 ianuarie, 2011

Frumoasă emisiune, frumoasă perioadă înainte de sărbători… :) (fotografiile sunt preluate de pe pagina facebook “Sare şi piper” realizată de JurnalTV)Cristina Croitoru – numele care cinta …

vineri, 14 ianuarie, 2011
YouTube previzualizare imagini

fără cuvinte…

vineri, 14 ianuarie, 2011


Laviniu – Andrei, viața are sens! Așa cresc bucuriile: în zile care ajung să numere două luni pe 6 februarie. :)
Pot să-l privesc ore întregi, fără să clipesc… și nu-mi vine să cred că acest boț de aur are aproape două luni. (revin cu detalii)

Cînd bucuria nu are margini cum să o ții lîngă tine?

joi, 13 ianuarie, 2011


Mai întîi vreau să-i mulțumesc Adrianei Ochișanu, pentru acest dar minunat, apoi lui Corneliu Botgros că a acceptat să împartă bucuria lor cu mine (au și ei unul, Motzart), apoi lui Cristi Botrgos JR pentru că a acceptat să negocieze … :) .
Iar acum,, pot să vă povestesc ce fac. De fapt, nu fac mai nimic.
Rîd de 24 de ore încoace, de cînd în casa noastră a poposit o mare și atît de mică Iubire.
Richie…. minunea care mereu e nedumerită. Nu vreau să lucrez, nu mă stresez atît de tare la stomatolog, deși îmi scoate mințiele pe ață de cîteva zile cumătrul Ion, nu reușește nimeni să-mi strice dispoziția (de fapt a reușit o proastă, dar nu pentru multă vreme… :) ).
La mine pe pat doarme Iubirea. Un botic negrișor, patru lăbuțe pătate și un suflet mare care a oftat toată noaptea trecută și s-a trezit doar o dată, a văzut că am deschis ochii, m-a lins pe nas și s-a culcat înapoi.
Dimineața m-am trezit cu o parte de corp amorțită, asta pentru că îmi era frică să mă mișc ca să nu trezesc minunea cu ochi albaștri…..dar, așa amorțită cum eram, cînd am deschis ochii și l-am văzut lîngă mine, mi s-a părut dimineața așa de însorită, cafeaua atît de bună și agenda deloc încărcată…

Bucuriile mici sunt dăruite de suflete mari. Îl privesc acum și am impresia că voi căpia de plăcere…. Minune, hai la culcare… și să nu dea Domnul să-mi fosăi toată noaptea. Nani, pitic. Nani.