Un film …. adevărat…

8 comentarii la “Un film …. adevărat…”

 1. Vlaicu spune:

  puţin spus adevărat… e un film foarte puternic, care te pune pe gînduri…

 2. MWB spune:

  Buna ziua,
  Va citim si urmarim blogul de ceva timp, indeajuns de mult incat sa avem bucuria si convingerea ca blogul dumneavoastra merita pe deplin, sa fie premiat cu ”Premiul Most Wanted Blog” , datorita pasiunii, imaginatiei, talentului, originalitatii si creativitatii dumneavoastra, dar mai ales datorita valorii morale si educative pe care pagina dumneavoastra o promoveaza in blogosfera romaneasca! Va rugam sa ne anunta-ti daca acceptati premiul sau nu accesand acest link: Premiul MWB ! Puteti afla mai multe despre MWB, convingeti-va de seriozitatea si pasiunea noastra in a promova bloguri de calitate! A-ti primit premiul MWB, pentru ca unul dintre autorii nostri v.a recomandat cu placere!
  ”MWB nu cauta faima,nu cauta cifre si nici statistici ,cauta valoarea,originalitatea ,talentul si pasiunea…..iar asta face oricine accepta premiul MWB si mai ales cei ce aleg sa devina membrii sau autori ai echipei MWB!

 3. [...] Denis  Ion  Ivan Iulisa&SoriN Iuliana  IronicBlonde  Irina Rusu  Irina  Ion  Ioana  Indiana Postează dacă ți-a plăcut pe:FacebookTwitterLike this:Like4 bloggers like this post. from [...]

 4. Luckyfox spune:

  Intradevar interesant film, insa cred ca ideea filmului a fost furata ca si in multe alte filme de la originalul The Butterfly effect (2004) care emotional este mult mai incarcat decat Mr.Nobody.

 5. [...] Rusu  Irina  Ion  Ioana  Indiana Incertitudini  [...]

 6. [...] Rusu  Irina  Ion  Ioana  Indiana Incertitudini  [...]

 7. [...] Rusu  Irina  Ion  Ioana  Indiana Incertitudini  [...]

 8. [...] Rusu  Irina  Ion  Ioana  Indiana Incertitudini  [...]

Lasă un răspuns