Leneşă cînd doare… şi restanţieră. Mă revanşez. Promit!

Un comentariu la “Leneşă cînd doare… şi restanţieră. Mă revanşez. Promit!”

  1. Oly spune:

    Da, dar vezi tu, inca nu a inventat nimeni o “masuratoare” datorita careea sa vedem cat de adanc patrund in inima cuvintele “celora care scriu mai bine dacat tine”. Ce purcentaj de lacrimi scurg de prin suflete si ce purcentaj de “suturi in fund” dau tot la acele suflete??? (zic suturi in sensul frumos al cuvantului) ahaa! încuietoare intrebare. Nu cred in erarchizarea prezentata, eu zic ca fiecare e cu “ea scrie cea mai bine pentru mine” al lui. Aici sufletul meu isi potoleste setea aici vin pentru inspiratie , aici vin pentru “chuturi in fund”.
    Restantiera??? …hai sa vedem, paiiii, cred ca ai putea “trece clasa” (si multi vor fi deacord cu mine, cu siguranta) daca ne servesti un “articolas” (de vre-o doua pagini, ca tare-s buneee) scris asa cum stii tu sa o faci cu daruire si emotii despre copilaria ta.
    Voi astepta cu nerabdare dar si cu multa intelegere sa te revansezi, nu pentru ca am zis-o eu, ci pentru ca ai promis-o tu. Desi nu cred ca ai nevoie sa o faci, intre noi fie vorba. Majoritatea din cele “care scriu mai bine decat mine/tine”cum spui tu, nu duc lupta pe atatea fronturi in acelas timp precum faci tu. Ramai precum esti, fetito!

    PS : A propos de papusi, Gabrielle a inceput si ea o colectie de papusi din portelan, suntem abea la 6. Ne vom gandi la tine de fiecare data cand vom mari colectia.

Lasă un răspuns