Cînd bucuria nu are margini cum să o ții lîngă tine?


Mai întîi vreau să-i mulțumesc Adrianei Ochișanu, pentru acest dar minunat, apoi lui Corneliu Botgros că a acceptat să împartă bucuria lor cu mine (au și ei unul, Motzart), apoi lui Cristi Botrgos JR pentru că a acceptat să negocieze … :) .
Iar acum,, pot să vă povestesc ce fac. De fapt, nu fac mai nimic.
Rîd de 24 de ore încoace, de cînd în casa noastră a poposit o mare și atît de mică Iubire.
Richie…. minunea care mereu e nedumerită. Nu vreau să lucrez, nu mă stresez atît de tare la stomatolog, deși îmi scoate mințiele pe ață de cîteva zile cumătrul Ion, nu reușește nimeni să-mi strice dispoziția (de fapt a reușit o proastă, dar nu pentru multă vreme… :) ).
La mine pe pat doarme Iubirea. Un botic negrișor, patru lăbuțe pătate și un suflet mare care a oftat toată noaptea trecută și s-a trezit doar o dată, a văzut că am deschis ochii, m-a lins pe nas și s-a culcat înapoi.
Dimineața m-am trezit cu o parte de corp amorțită, asta pentru că îmi era frică să mă mișc ca să nu trezesc minunea cu ochi albaștri…..dar, așa amorțită cum eram, cînd am deschis ochii și l-am văzut lîngă mine, mi s-a părut dimineața așa de însorită, cafeaua atît de bună și agenda deloc încărcată…

Bucuriile mici sunt dăruite de suflete mari. Îl privesc acum și am impresia că voi căpia de plăcere…. Minune, hai la culcare… și să nu dea Domnul să-mi fosăi toată noaptea. Nani, pitic. Nani.

2 comentarii la “Cînd bucuria nu are margini cum să o ții lîngă tine?”

  1. maria spune:

    cit de traguta e minunea asta cu ochi albastri! vreau si eu una :)

  2. Emilia.Balti. spune:

    Sfinta naivitate…Copil bun si talentat.Indi,sa fii dulce si gingasa
    asa mereu.Sa te fereasca de cele rele Dumnezeu.

Lasă un răspuns