Sofia… Sonia… Sofi…..

YouTube previzualizare imagini

3 comentarii la “Sofia… Sonia… Sofi…..”

 1. el spune:

  de ce?…adica vroiam sa intreb de ce?ori e despre un alt cine(m)a?,ca sa nu vrabie alt,cineva…adica ceva anume, e la un loc potrivit,un copac de exemplu ..creshte din pamint,nu cu ramurile din cer spre pamint…cred.asha cred.ori de exemplu intrebarea mea nu e potrivita,nici eu la locul potrivit,da oricum…de ce?…ori e asaaa…ca hulpea?daca da,ok./trage trage,ca nu ma doare/,da daca nu,in numele celor necuvintatoare….)ca cei cuvintatori cuvinteaza shi singuri,nu trebuie sa cuvinteze nimeni pt ei)…de ce?shtiu ca nu mai e nici locul nici timpul meu,da intreb.

 2. Indiana spune:

  E numele pe care il rostesc mereu… Iubirea mea are nume. Iubirea… are nume! Iubirea are ochi! Limpezi, curati! Iubirea are pe gene… promoroaca…. Iubirea are noapte și zi. Iubirea exista!

 3. Oly spune:

  Sigur ca da, fetito!…. buna! …..ce dor mi-a fost!….
  Numai ca nu am avut curaj sau poate forte pozitive destule… vara a trecut ca vara, …in august o calatorie si o vacanta superba in Italia , apoi un retour greoi…..un accident, masina moarta, noi toti 4 mai vii ca nicodata. Septembrie-octombre sunt luni destul de dificile pentru tine, nu am vrut sa scriu nimic, ar fi iesit ceva trist si nu aveai nevoie de asta, apoi noiembrie si iata-ne déjà in decembrie. Tu esti aici mereu de abea reusesc sa te citesc. Te simt mai bine ca niciodata si sunt fericita pentru tine.
  Desigur iubirea exista! A mea a ramas cu o coarda un pic zin-zin de la cele intamplate. Probabil din cauza acestei corzi zin-zin ma trezesc noaptea si merg la ei in camera sa-i vad inca un pic, sa-i mai pup odata pe obrajori, sa le invelesc “antenele” scoase de sub plapumioara. Si tot din cauza ei probabil imi sarut sotul cand pleca la servici in fiecare dimineata de parca il petrec la razboi. Mi-e frica sa nu-i sufoc cu atata iubire. Am atata noroc in viata asta, frumoasa mea!!!
  Tu iubeste fetito! Canta si infloreste frumos in continuare pentru cei ce te iubesc! Cei care zic”pentru ca nu meriti” au un “voile” pe ochi. Lasa-i acolo dupa perdeaua lor! Iti doresc un mare BAFTOI in proiectele tale…….. si poate si o Sofico, mai stii….

  PS: in timp ce tu visezi lavanda , eu visez ca vin la Radio Noroc si-ti intind un ursulet spunandu-ti: “Am auzit ca ti-ai pierdut ursuletul de plus..”. Te pup.

Lasă un răspuns