Acum un an…

YouTube previzualizare imagini

ieseam de la curatatorie.. incercam sa bag in geamantan toate hainele.. si nu aveam rabdare sa se faca dimineata. Zburam spre Roma. Pentru prima oara in viata.

Azi, dupa un an, numai ce am iesit de la curatatorie.. si nicidecum nu ma pot impune sa-mi burdusesc… geamantanul cu haine. Am bilet spre Istambul, iar de acolo spre …  Abu Dhabi. Cinci zile de vis, ca sa nu treaca ziua de nastere a fiului meu in tara… si nu pot sa ma misc din loc. Nu am putere sa ies din tara, desi stiu ca am sa o fac pe prietena mea sa sufere, desi stiu ca ma asteapta atit si mi-a organizat cu toata dragostea aceasta calatorie.

Andriutza, eu promit sa vin la tine altadata. Promit sa ma prajesc alaturi de tine la soare. Promit sa-ti raspund cu toata dragostea si, mai promit sa nu te dezamagesc niciodata.

Uite, asa, cum fac copiii. :)

Da, azi, astept cu nerabdare sa se faca 1 noiembrie, apoi 2…. apoi 3… si sa-mi amintesc cu drag, cum acum un an, hoinaream cu alta prietena de-a mea, care nu m-a lasat singura la Roma de ziua de nastere a fiului meu si a venit de la Frankfurt sa bem o cafea impreuna.

Imi amintesc cum rideam in hohot si clocotea… tot orasul de risul a doua nebune… Imi amintesc cu drag cum am facut kilometri intregi in speranta ca vom gasi, dupa miezul noptii, vreun restaurant … (de fapt, cautam o toaleta…)… si cum, dupa ore de cautari, am gasit un loc dosit intr-unul din parcurile Romei (da nu va spunem care ca o sa rideti tare… :) ).

Uite-asa…

Azi, pentru ca inca nu s-a facut 1 noiembrie, vreau sa te cuprind si sa-ti multumesc din suflet ca existi.

2 comentarii la “Acum un an…”

 1. un cineva spune:

  Дома.. дома.. и пёстрые заборы –
  Новый город это новый свет!
  В ухо бьют слова Элеоноры,
  а мне, так сильно нужен туалет!…

  (Стас Блажински)

 2. andreea spune:

  shi eu te iubesc mult….shi te inteleg foarte bine….dar vreau sa stii ca miai lipsit foarte mult!!!

Lasă un răspuns