Romantică

O piesă frumoasă semnată: Grigore Vieru şi Anatol Chiriac

şi văzută aşa de fiul meu, astăzi, 25.08.2010

Scump, mami îţi mulţumeşte tare mult pentru acest dar… Tu eşti marea şi unica mamei iubire…

YouTube previzualizare imagini

14 comentarii la “Romantică”

 1. deja-vu spune:

  E super, Indi! Esti o mamica bogata, ai un fiu minunat! :)

 2. el spune:

  Nimeni trebuie sa shtie ca exista Cum Tu.shi este deajuns…

  • Indiana spune:

   Oare?? Da unde-i? Ca aseara a plouat si l-am cautat… si nu l-am gasit. Nici in primul vint al toamnei, nici in ultima suflare a unei emotiii pierdute…. Oare……

 3. Vio spune:

  Frumos, fin, romantic!

 4. el spune:

  multzumesc…Cum Tu…nimeni!

 5. el spune:

  atunci sa se shtie ca nimeni nu a renuntzat nici o clipa,pt ca nu ar fi el.el ashteapta respirul care era atit de aproape.si anume:”aceasta este poarta copilariei mele..acesta este pragul copilariei mele..aceasta este usha copilariei mele..aceasta este ograda copilariei mele..deasupra este cerul copilariei mele..el este respirat de totzi cei dinauntrul meu..respira-l si tu ca sa fii inauntrul meu.te ascund aici de lume,ca sa respiri cu ei, pina ma lepad de cel rau,ca sa ai loc tu.asa nu te voi lasa niciodata,chiar daca eshti nimeni.”

  • Indiana spune:

   Luna nu intelege… luna nu mai are pete, luna nu mai stie unde sa apara, luna nu mai are curaj, luna s-a ascuns intre norii… purtatori de ploi fara margini si fara scapare… si sta acolo, asteptind o alta viata…. unde va fi … Nimeni.

 6. el spune:

  “aceasta este poarta copilariei mele…acesta este pragul copilariei mele…aceasta este usha copilariei mele…aceasta este ograda copilariei mele…deasupra este cerul copilariei mele…el este respirat de totzi cei dinauntrul meu..respira-l shi tu ,ca sa fii inauntrul meu.te ascund aici de lume,ca sa respiri cu ei,pina ma lepad de cel rau,ca sa ai loc tu.asha nu te voi lasa niciodata,chiar daca eshti nimeni!!” Luna,pt Nimeni

 7. Soacra Mica spune:

  Nu-mi vine sa cred ca ai un flacau atat de mare :) Arati mult prea tanara pentru o soacra mare :) Pe semne ca romantismul face bine la ten.
  Pozele sunt superbe. Mai ales cele pe campul de maci.

  • Indiana spune:

   Multumesc.
   Nu am deschis demult blogul. Eu daca citesc blogul tau…. “ma bag in depresie”, nu mai vreau sa scriu…. si ma vad in oglinda… tare…. (cum sa-ti spun mai delicat, ca sa nu ma ocarasc prea tare…) :) .

   Baiatul… e Inalt, iar eu… inca “oleaca” tinara. :)
   Abia acum traiesc adevaratele emotii care imi ingusteaza…… cutia toracica.. :) de fiecare data cind il urmaresc.
   A! Da… sa stii ca nu l-am facut la 14 ani, la 20 :)
   Stii, de cind ai aparut si, de cind imi povestesti despre Printesa-Fluture… (fetita ta), de atunci… tot cumpar pantofiori pentru… o printzesa… care poate “ma asteapta” sa o iau acasa. … :)
   Poate odata, o sa-ti povestesc despre ea.
   E cel mai VIS din toate visurile mele.
   p.s. Romantismul face bine la bronhii :)
   p.s. 2 Multumesc. Tu stii pentru ce.

  • Indiana spune:

   Am cunoscut pe cineva, … un suflet clar si direct, da nu asa… oleaca, dar asa de Direct ca si tine :) … care mi-a zis: “Fa, tu parca stii sa scrii, da… nu vrei sa te intrebi ce vrei sa spui azi lumii??
   Parca mi-a dat cu leuca-n cap…. :)
   Dupa doua zile, mi-am zis: are dreptate.

   De asta, o vreme, nu am scris.
   Nu stiu cum esti si ce maninci la dejun… nu stiu daca iti place ploaia sau sucul de lamaie in cafea, dar stiu ca tie ti se datoreaza faptul ca m-am apucat de scris si, cind mi-i lene, ori greu pe suflet…ori ceea ce citesc la tine e mai interesant…. (of, ca tare proasta mai sunt… :) ) imi zic: “trebuia tare sa te apuci, nu aveai… altceva ce face :) .

   Mi-a zis odata o prietena ca ar trebui sa privesc lumea altfel… Nu pot, si de accea

   • Soacra Mica spune:

    “Mi-a zis odata o prietena ca ar trebui sa privesc lumea altfel…”

    Nu trebuie altfel. Priveste-o cu ochii tai, nu te stradui sa schimbi lentilele. Asta te face diferita de altii si iti da farmec.

    P.S. Eu cat de directa sunt, tot nu-mi pare corect sa fac remarci (mai ales prietenilor) despre cum sa scrie…
    Scrisul, sau pofta de scris e un lucru asa de fragil (si personal) ca-l poti strica in tandari in orice clipa. Mult mai greu e sa-l inspiri pe om sa scrie.

Lasă un răspuns